Traditie. Inovatie. Diversitate.

date de contact:

0747 096 651

LarixMobila Blog

30SEP

Investitii majore in fabrica de mobila Larix

Larix Mobila, cel mai important producator de mobilier din pal furniruit, la nivel national, cu o experienta de peste 20 de ani in industria lemnului si 500 angajati, a reusit sa implementeze cu succes trei linii de finisaj si inlocuirea vechilor utilaje cu echipamente de ultima generatie cu comanda numerica, in fabrica din Gheorgheni, in urma unor investitii care se ridica la aproape 2 milioane de euro. Compania, avand sediul in Reghin, judetul Mures, detinuta de catre omul de afaceri Zsolt Bereczki, este unul din principalii producatori de mobila din furnir din tara, continuand prin cele 4 fabrici ale sale, traditia de prelucrare a lemnului din Transilvania.

Citeste mai departe

17FEB

Noua linie de mobilier Larix

Reghinul se mai poate mândri cu un brand în Europa. Este vorba despre mobilierul produs în fabricile administrate de familia Bereczki. Sâmbătă 15 februarie aceasta a primit vizita partenerilor de afaceri din ţară. Oaspeţii au trecut prin cele două secţii în care se produc săptămânal în jur de 500 de canapele şi colţare de toate tipurile. Au cunoscut procesul modern de fabricare a produselor şi ceea ce le face unice pe piaţă, şi anume, conceptul de personalizare. Asta deoarece clienţii pot alege dintre peste 150 de tipuri de stofă şi tot atâtea modele de piele ecologică şi naturală. După vizitarea fabricilor din Reghin şi Aluniş, ziua a continuat la magazinul de prezentare din Tîrgu-Mureş cu prezentarea noilor colecţii destinate pieţelor europene.

10MAR

Un nou retailer? Natürlich!

Primul magazin Naturlich, un brand nou de retail pe piaţa mobilei, a fost inaugurat de producătorul român Larix, la Cluj-Napoca, în centrul comercial Ambient, în urma unei investiţii de 500.000 de euro. Planurile companiei sunt de a avea magazine Naturlich în toată ţara, cel puţin câte unul în fiecare judeţ, pentru următorii cinci ani, dorindu-se să se distingă prin servicii superioare de livrare şi preţuri competitive pentru produse. Serviciile specifice oferite de Naturlich vor consta în: consilierea clienţilor, pentru ca aceştia să îşi amenajeze casa mult dorită într-o manieră practică, dar în egală măsură estetică şi inteligentă; livrarea în maximum 48 de ore a pieselor cumpărate; personalizarea de mobilier, în funcţie de dorinţele distincte ale clienţilor, precum şi servicii de montaj, la domiciliul clientului. Toate acestea stau sub semnul unei politici de preţuri orientate înspre consumator.

Read More